Skjermdump fra musikkvideoen "I våre hjerter", som også ligger ute på You Tube.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Se Jervs musikkvideo her

Vi er kjempestolte av vår nye klubbsang!

Torsdag lanserte vi «I våre hjerter», som er skrevet av grimstadmannen Leif-Åge Reme. Musikkvideoen er blitt meget godt mottatt, og flere jeg har snakket med mener låten er blant landets beste klubbsanger.

Det er veldig moro at så mange artister og kor har stilt opp gratis til innspillingen. Grimstad All Star Band består for anledningen av Espen Grjotheim, Aslak Gjennestad, Elisabeth Stalleland Igland, Steffen Jacobsen, Hans Petter Stifoss, Erik Sandberg, Stig Rønning, Tore Laukvik, Morten Laukvik, John Inge Knudsen og nevnte Leif-Åge Reme. Samt Grimstad TenSing, SørRøster, Stereo og Horns for Jerv.