Utøverne fra Kristiansand Stupeklubb som var med på tirsdagens juleavslutning i Aquarama. Torleif, Truls, Julie J, Maria, Eva, Julie ,Lasse, Magnus, Philip, Mikkel, Emil, Ludvik, Thelma og Julie V. Foto: Arne Tellefsen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Se nissene stupe fra 10-meteren i Aquarama

Tradisjonen tro hadde Kristiansand stupeklubb sin årlige juleavslutning i Aquarama.

Alle stuperne var involvert og viste seg frem utifra ferdighetsnivå. Det var masse flott stuping og det var som vanlig møtt frem mange foreldre, besteforeldre og annen familie for å se på.

De yngste stuperne fikk i år bevege seg opp i høyden og det var flere som benyttet anledningen til å prøve 10 meter for første gang. Det hele ble avsluttet med en fantastisk oppvisning i blanding av komiske og seriøse stup. Alle var utkledd i nissedrakter og lagde en flott atmosfære til rytmene av fengende julemusikk. Klubben har fått masse nye medlemmer og det er en fin tradisjon med denne avslutningen vi har hvert år.

Det er tydelig at etter vi fikk Aquarama så har vi fått flere og flere utøvere som kommer til å hevde seg i årene fremover. God jul til hele gjengen. Vi sees!

Start of th show

Posted by Arne Tellefsen on 8. desember 2015