Eirik Moberg fra Hovden skigymnas i fri dressur. Foto: Andreas Løve Storm Fausko.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Se norgeselitens luftige Hovden-svev

Vi er kjempegodt fornøyde med helgas norgescuprenn. Nå er målet å få verdenscupkonkurranse her på Hovden i 2017.

I helga var jeg rennleder for norgescuprennet i freeski på Hovden Alpinsenter. Hele norgeseliten var på plass, og mange av disse utøverne er også i verdenstoppen. Det ble levert en rekke spektakulære hopp i et anlegg mange mener er Norges beste.

Hovden BigAir 3.januarHer er en film fra gårsdagens konkurranse på Hovden! Klaus Finne trakk det lengste strået med en dobbelcork 1620, og dro hjem med et wildcard til X Games i Oslo. Takk til alle som var med å hjelpe for å gjøre dette til en av de største konkurransebegivenhetene på Hovden gjennom tidene!

Posted by Hovden Aktiv on 4. januar 2016

Vi tok utfordringen på strak arm da det opprinnelige arrangementet i Hemsedal ble avlyst på grunn av snømangel. Nå gleder vi oss til å få til et meget godt NM her i april.

Landslagsutøver Felix Usterud. Foto: Andreas Løve Storm Fausko.
Landslagsutøver Felix Usterud. Foto: Andreas Løve Storm Fausko.

Og så håper jeg vi gjør det så bra at vi får lov til å arrangere verdenscupkonkurranse neste år. Det store målet på sikt er å få VM hit til Hovden.

Helgas Big Air-konkurranse ble vunnet av Klaus Finne, mye takket være en veldig bra utført doble cork 1620. Han dro hjem med et wildcard til X Games i Oslo. Christian Nummedal og Felix Usterud tok de øvrige pallplassene.