Jan Trygve Braaten (47 år, t.h.) fra Songe i Tvedestrand har i år med seg co-pilot Kjetil Bjørntvedt (35) fra Porsgrunn. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Seier i årets første race!

C2 med pilot Jan Trygve Braaten og co-pilot Kjetil Bjørntvedt tok seieren i årets første race i offshore på hjemmebane i Tvedestrand.

Dagen startet med sol fra skyfrihimmel og flatt vann, men innen starten gikk kl 14.00 hadde deg begynt å blåse opp og det var hvit på bølgetoppene.-

– Det smaker alltid godt med en seier og i dag ledet vi fra start til mål. Det var friskt, men jeg hadde kontrollen og det holdt helt inn, sier en fornøyd Jan Trygve Braaten.

– Dette var gøy. Jeg var spent før start, men med Jan Trygve ved rattet var dette aldri noe problem. Jeg merker godt hans erfaring med å kjøre båt i vind og sjø. Nå er det bare å glede seg til fortsettelsen av sesongen, supplerer Kjetil Bjørntvedt.