Team Setesdal. Fra venstre: Johan R. Bjørnsen, Sigurd Wiberg, Niklas Tveit, Jehudit Svalland, Elin Uppstad, Erik Vehus, Sondre Ramse, Aron Rysstad, Åsmund Wiberg og Arild Isaksen. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Sesongoppkjøringen for Team Setesdal i gang

Det ble flere gode resultater for teamet under Skuggenatten Opp.

Teamet har lagt bak seg sin første samlingen for kommende sesong, ved Gautefall Skisenter. Her deltok deler av gjengen i motbakkeløpet Skuggenatten Opp i Treungen, og hanket inn flere gode resultater.

Fra venstre: Aron, Åsmund, Erik, Jehudit, Johan, Niklas, Arild og Sigurd.

Vi fortsetter der vi slapp ved sesongslutt i april, med godt mot, treningsvilje og engasjement!

Vi stilte noe redusert til første samling pga. sykdom i utøvergruppa. Men til tross for frafall, ble vi åtte personer som alle gledet seg masse til å komme i gang med barmark samling nummer en for sesongen. Vi legger videre opp flere gode og innholdsrike samlinger fremover, noe vi tror kan være med på øke motivasjon og «trigge» noe av konkurranse instinktet til utøverne i gruppa.

Vi har virkelig fått maksimalt ut av denne helgen, i et treningseldorado med strålende vær, konkurranse og noen gode økter på rulleski. Vi er veldig fornøyd med gjennomføringen og gleder oss til veien videre.

Teamets beste ved Skuggenatten Opp:

Fra venstre: Sondre Ramse, Jehudit Svaland og Åsmund Wiberg.

Nå ser vi fremover, og sikter oss inn på neste samling, da på Folgefonna med ski under beina igjen. Vi håper på like gode forhold og at teamet blir komplett.