Sindre Skjellanger Tveiten (18) fra Søgne er godt i gang med sitt tredje år på Hovden skigymnas. I snowboard-NM for juniorer tidligere i år ble han nummer tre i boardercross og nummer to i big air. Alle foto: Foto: Hovden Skigymnas - Snowboard og Freeski.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Topp motivert før ny sesong

Jeg er klar til å satse mer enn noen gang på snowboardet.

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en to ukers samling i Saas-Fee i de sveitsiske Alpene, som bestod av fem-seks timer med snowboardkjøring hver dag. Det var deilig å komme tilbake på snø igjen. Nå er jeg veldig klar for å satse i vinter og se hvordan det går i min første sesong som senior.

3g8a3694

Det neste på programmet er skole og trening her på Hovden. Muligens venter også en utenlandskonkurranse før jul, hvis jeg klarer å kvalifisere meg, men i mellomtiden vil jeg fokusere på trening og skole fram til vintersesongen starter.

Vinteren kommer til å bli hektisk, og det er mange konkurranser og mye filming som venter. I år har jeg planer om å delta i de fleste norgescupene, og i tillegg regner jeg med det blir to-tre utenlandsturer til litt større konkurranser.

3g8a4442

Jeg var så heldig at jeg fikk delt opp det tredje året mitt her på HSG. Dette gir meg muligheten til å satse enda mer denne vinteren, og det betyr at jeg vil få mer tid både i år og neste år til å satse på snowboard, og det samme med skolefagene.

Foto: Hovden Skigymnas - Snowboard og Freeski.

Nå gjenstår det bare å se hvordan denne vinteren blir, og hvilke mål jeg klarer å oppnå. Det blir spennende, og jeg har aldri vært så motivert som jeg er nå i forkant av en sesong.

Video fra turen til Saas-Fee nå i høst:  

Les flere innlegg av Sindre Tveiten her