Madelen Søfteland fra Grimstad (28) har gått fem proffkamper i kamsporten K1. Kommende lørdag skulle hun gått ny kamp, men har måttet melde avbrudd grunnet skade. Foto; Nicky Twang, for 2train.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Skade stopper ny proffkamp

Det er med tungt hjerte at jeg har måttet avlyse kampen jeg skulle gått lørdag 1. juli.

Onsdag pådro jeg meg en skade på trening og ryggen låste seg helt. Heldigvis er det ikke snakk om langvarig skade, men for øyeblikket er jeg ikke i stand til å gå i ringen lørdag. Frem til i går kveld har jeg ikke vært i stand til å stå oppreist eller gå. I går var jeg hos spesialist, fikk behandling og fikk konstatert hva det dreier seg om. Jeg vil være på beina igjen om et par dager og kan trene igjen til uken, men nå har jeg store smerter.

Fra min femte proffkamp, mot italienske Vittoria di Mauro tidligere i juni. Foto: Davide Esposito.

Jeg har hatt en knalltøff oppkjøring, siste del er alltid tøffest, vekten var kuttet, og jeg var kampklar og sulten på seier. De som driver med dette vet hva som ligger bak av hardt arbeid. Og kamp er jo det man jobber opp imot. Nå er det bare å nullstille.

Jeg skal ikke bruke energi på noe jeg ikke får gjort noe med. Nå skal jeg ha et par dager og koble ut og løsne opp ryggen før planene for sommeren legges.

Les tidligere innlegg fra Madelen Søfteland her 

Video fra trening tidligere i uka: