Birgitte Ravndal (t.v.) og Julie Meyer Solvang, begge Grimstad-bosatte, avbildet på treningssamling med Grimstad Sykkelklubb i Gran Canaria i februar. Ravndal har blant annet etappeseier i Sandefjord Grand Tour, Dametråkken, og Risør Grand Prix, mens Solvang blant annet har har etappeseier i U6 Cycle Tour og 4.plass i NM fellesstart i år. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Skal sykle for belgisk klubblag

Vi gleder oss masse til å sykle mot verdens beste ryttere som en del av det belgiske klubblaget Team Keukens Redant.

I 2017 har vi begge fått tilbud om å sykle for dette laget. Vi kommer fortsatt til å sykle for Grimstad SK, men for å sykle større ritt som er UCI-kategorisert er dette en stor mulighet for oss. Her vil vi sykle på øverste nivå mot verdens beste syklister. Vi tror det er dette som må til for å bli enda bedre, og her får vi god matching og mye erfaring. Vi har fått terminlisten for neste år, og den viser at det kommer til å bli en del reiser til Belgia.

sykkel2
Mikslag i Belgia – Gooik – Gerardsbergen – Gooik UCI 1.1. Birgitte til venstre, Julie til høyre. Foto: Privat.

Vi debuterte med ritt i utlandet i år og har fått kjent på det høye nivået. I påsken var vi i Belgia sammen med damelaget til Grimstad. Med det startet sesongen tidligere enn det den gjør i Norge, der første norgescupritt er lagt til slutten av april.

Vi synes Belgia er et fint land å sykle i og satser på mange fine turer med gode resultater og opplevelser kommende sesong.