En glad gjeng som deltok på Cykleskolen til Kristiansands Cykleklubb i forrige uke.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Skikkelig sykkeluke på Sørlandet

Med vår egen cykleskole og Sørlandet Petit Prix med lokal og stor nasjonal deltakelse var forrige uke preget av stor sykkelglede, mestring og moro.

Cykleskolen for barn og unge fra 8 til 14 år var fulltegnet, og under kyndig ledelse av Cecilie Eliassen har 30 barn og mange frivillige hatt hektiske, men særdeles morsomme dager. Flere foreldre har kommet med supre tilbakemeldinger, og ungene gleder seg allerede til neste år. Det var en storøyd gjeng som kom tilbake fra Jegersberg med Adrian Hilde, som stiller opp og viser barna triks og sykkelferdigheter i verdensklasse.

Det var også en relativt sliten gjeng som kom hjem til lunsj etter flere mil på sykkelen med Magnus Tofte. Supert at de aktive rytterene stiller opp! Sørlandet Petit Prix, under ledelse av Andreas Nordal, mønstret 129 deltakere fra hele landet, og alle de beste rytterene i 13-16 årsklassene stilte opp, da dette rittet inngår i den nasjonale rankingen.

Arrangementet opplevdes som knirkefritt for rytterene, og våre tilreisende sykkelvenner er misunnelig på den muligheten vi har til å arrangere ritt på lukket løype på SKANTRAF. I egne rekker har vi en flott gjeng på gang, og de lærer nye ting for hver start de stiller opp på. Innsatsen er alltid på topp, og det samme er sykkelgleden etter gjennomført ritt.

Vi har hatt følgende ryttere til start: Klasse 6-9 år: Mali Nordal, Pia Stiansen og Colin Settemsli-Jamtveit. Klasse 10 år: Lukas Bjørke. Klasse 11-12 år: Tuva Eileen Settemsli-Jamtveit, Emilia Nordal, Marcus Røstad, Jesper Stiansen, Filip Rive Østhus og Espen Jensen. Klasse 13-14: Petter Emil Fredriksen og Stian Fredheim.

Mandag 21. august starter vi opp med fellestreninger, og da er garantert de som er listet over på plass, og vi har plass til flere. Velkommen!

Så gratulerer alle deltakere på Cykleskolen 2017 – husk å ha det moro og gøy! Og gratulerer til alle dere KCK’ere som deltok på årets Sørlandet Petit Prix- dere er skikkelig rå!