Madelen Søfteland (27, t.v.) fra Grimstad i aksjon mot italienske Jessica Puglisi lørdag. Det var Søftelands tredje proffkamp i K-1, og det ble tap mot en motstander hun tidligere har vunnet over. Alle foto: Francesco Garafalo.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Slått, men ikke utslått

Det var surt å tape lørdagens proffkamp, men jeg tar med meg mye god erfaring inn mot hyppigere proffkamper fremover.

Jeg tapte mot italienske Jessica Puglisi på poeng. Jeg fikk til mye bra i kampen som ikke kan leses ut fra resultatet. Føler jeg at jeg burde har slått henne igjen, slik jeg gjorde da vi møtte første gang? Svaret er ja. Derfor var det frustrerende å tape kampen. Samtidig er min trener og jeg enige om at det viktige for meg nå er å prøve ut ting i kamp, og få kamperfaring. Det kommer oppgjør som er mye viktigere fremover, og vi har en langsiktig plan.

ma7

Hun er offensiv og jagde mye fremover i vårt oppgjør. Jeg jobbet veldig bra defensivt med boksingen min. Jeg fikk inn mange fulltreffere, og selv om motstanderen gikk fremover, var det mye «veiving» og få av hennes slag som faktisk traff meg. Derimot var hun flink til å plukke poeng med sine fremste lowkick, og det var nok det hun vant flest poeng på.

Følelsen min i kampen var god, og jeg brukte for første gang knær og spinning backfist i kamp. Resultatet i denne kampen gjenspeiler på ingen måte fremgangen jeg har hatt dette halvåret. Jeg har ståltro på den langsiktige planen vi har, og jeg gleder meg til hyppigere kamper fremover.

Se video fra kampen:

Klikk for bildegalleri her:

Foto: Andrea Principato

Les flere innlegg av Madelen Søfteland her