Søgne G15 ble lørdag regionsmester i Agder. Bak fra venstre: Christina Heiland, Lena Engebu, Marius Strøm Fladstad, foran fra venstre: Hermann Borøy, Haakon Eieland, Kristian Eieland. Foto: Olav Eieland.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Søgne er regionsmester i volleyball

Takket være hjelp fra to jentespillere gikk Søgne G15 til topps i helgas regionsmesterskap i Badmintonsenteret.

Det var såvidt Søgne IL Volleyball klarte å stille lag til RM (Regionsmesterskap Agder) denne lørdagen. En del sentrale spillere var på reise eller skadet. Med god hjelp fra J15-spillerne Christina Heiland og Lena Engebu ble det seier i finalen over Kristiansand Volleyballklubb i en spennende 2-0 kamp som resulterte i gullmedalje og stor pokal.

Dagen startet tøft med tap i første sett mot KVK. Siden vi bare hadde seks spillere, hvorav Haakon hadde overtråkk og da ingen innbyttere, måtte laget virkelig grave dypt for å dra seieren i land.

På grunn av seieren er vi garantert å gå til NM i Tromsø, men det er et stort løft for klubben å få til. Om vi reiser er ikke avgjort ennå.

PS! KSK ble nummer tre i helgas mesterskap.