Aleksander Teisrud med beviset på at han er den nest beste juniorskytteren i Landsskytterstevnet i Målselv. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Søgne-junior vant sølv i Landsskytterstevnet

Aleksander Teisrud ble torsdag nummer to på banefinalen for juniorer etter knepent tap i omskytingen.

Torsdag var nok en fantastisk dag i Målselv for våre lokale skyttere. Etter at Caroline Finnestad Lund i Søgne skytterlag klarte å klatre opp på pallen i klasse rekrutt tidligere på dagen var det klubbkamerat Aleksander Teisrud sin tur da han var ute i banefinalen for juniorer.

Aleksander lå på skive 1 før finaleskytingen startet og han holdt hodet kaldt og skjøt 100 poeng med ni sentrumstiere. Det samme hadde Espen Stenhaug fra Stavanger og de to måtte ut i omskyting før mesteren kunne kåres. Etter omskyting skjøt begge 100 med åtte innertiere og en omskyting nummer to måtte til før mesteren kunne kåres.

Da anvisningen var klar, hadde Espen Storhaug 100 poeng og Aleksander 99. Dermed ble de en flott andreplass til Aleksander Teisrud fra Søgne skytterlag.

Fredag la Aleksander ut denne oppdateringen på Facebook: 

«Tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner med gårsdagen! Veldig fornøyd med dagen. I dag skjøt jeg feltfinale, og fikk 12/11 av 12/12 mulige, og skjøt meg opp 20 plasser og endte på en meget pen 13. plass.

Alt i alt meget fornøyd med uka der jeg endte opp med å få premier på alt jeg kunne få premie på.

Bane: 1. plass innledende, 2. plass etter finale og omskyting, dfsus ungdomspokal, stort beger, 2x gavepremie og dfsus ungdomsmedalje

Felt: 33. plass innledende, og 13. plass etter finale, middels beger

Felthurtig: 14,11 og beger

Stang: 12 treff og beger

Minne: 60/5* og medalje»