Kristiansanderen Chenno Tim (28) demonstrerer en av sine mange moves under breakdance-NM i Oslo sist helg. Rundt står de øvrige danserne i Kingwings Crew. Foto: Skjermdump fra You Tube.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Sølv i breakdance-NM

Vi gikk for et nytt gull, men sølv var likevel et godt resultat i helgas NM.

Hei, og takk for sist. I helga var vi gutta i Kingwings Crew med i NM i breakdance i Oslo.

chenno4
Her er jeg klar til å gi jernet i NM. Foto: Iselin Jansen.

Målet var å gjenta NM-tittelen fra 2009, og vi var ikke langt unna å klare det.

Her kan du se en video fra NM:

I sommer har jeg jobbet som danser og skuespiller i kveldforestillingen Kaptein Sabeltann og Den forheksede øya. Helt rått å få være med på det, foran nesten fullsatte tribuner i hele juli.

Her kastes jeg opp i lufta under NM. Foto: Iselin Jansen.
Her kastes jeg opp i lufta under NM. Foto: Iselin Jansen.

Nå pendler jeg mye mellom Kristiansand og Oslo for å øve på forestillingen Romeo og Juliet på Den Norske Opera & Ballett. Det er en veldig gøy og utfordrende. I denne forestillinga danser breakere og ballettdansere mot hverandre, som de rivaliserende familien Montague og Capulet. Mot en bakgrunn av laser, røyk og videoeffekter demonstrerer danserne den eksplosive kraften som ligger i både breakdance og ballett.

Vi skal dra på turné med denne forestillinga, både i Norge og i utlandet. Vi kommer til Kristiansand 4. oktober, jeg gleder meg til det!

Les også av Chenno Tim: 

Dansen reddet meg fra mobberne

En deilig anerkjennelse

chenno6
I aksjon på kaptein Sabeltann og Den forheksede øya. Foto: Privat.