Lene og Daniel Nomedal Olsen leverte mye godt i helgas German Open. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Sølv og bronse til jujutsu-søsken

Lene og Daniel Nomedal Olsen imponerte stort i helgas German Open i Gelsenkirchen.

IMG_4349Søsknene fra Kristiansand konkurrerte i JuJutsu Fighting for aspiranter (U18).

Det er fire jenter som har utmerket seg fra KJJK tidligere og jeg nevner de store jente-heltene Magga, Kristine, Anna og Anne-Sofie…og nå har vi selveste Lene!

For ei jente og for noen kamper.

Lene (16) fikk bronse med turneringens største gruppe på 14 jenter.

Hun var helt i tåkeheimen og tapte sin første kamp med ett fattig poeng som hun burde ha vunnet. Sånn kan det gå når guarden er senket og ørene lukket for gode instruksjoner fra coach Kjartan.

IMG_4355Men for en opphenting på de fire neste kampene! Hun lå under med seks poeng i den 3. kampen og det nærmet seg slutten på en runde på tre minutter. Med 30 sekunder igjen fikk hun til et perfekt kast og etter noen få sekunder på bakken måtte motstander ta en Tap Out etter en armbar og Lene vant kampen. En utrolig god prestasjon og opphenting som selv de gamle jente-heltene fra KJJK ville vært misunnelig på.

Broren Daniel (15) begynte som Lene og tapte med ett poeng. Hva er det med de første kampene som gjør at de ikke yter sitt beste?

Etter dette viste Daniel en imponerende holdning, løftet guarden og ga alt, men måtte til slutt se seg slått i finalen av en utrolig dyktig fighter fra Tyskland, Kørner.

Men vi er utrolig gått fornøyd med andreplassen.

Søskenparet sammen med coach Kjartan Gifford.
Søskenparet sammen med coach Kjartan Gifford.

Kan dette søskenparet fra Hånes i Kristiansand bli de neste som skal delta på et U18 VM med det norske flagget på brystet?

Tiden får vise og vi skal satse alt på at forbundet vårt ønsker å satse på disse to, som også trener judo og karate for å bli de dyktige utøverne som trengs for å nå et langsiktig mål.

De må gi alt, tenke positivt og ALDRI gi seg

Hvem vet, kanskje vi ser de i VM i mai i St.Petersburg?