Vipers på båttur: Foran fra venstre: Jessy Kramer, Marta Tomac og Mona Bruskeland. Bak daglig leder Terje Marcussen, Lynn Knippenborg, tre jenter fra Nederland på besøk, Sanne Bak-Pedersen, Ulrika Olsson og Annick Lipman. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Sommer, sol og skjærgården

For å fungere som et lag er det viktig å kjenne hverandre godt, også utenfor banen. Derfor er det viktig med hyggelige aktiviteter med lagvenninnene.

Når du bor i en av Norges beste kystbyer, er det ingen dårlig idé å dra ut på en holmetur. Særlig ikke etter to tøffe kamper, henholdsvis mot Esbjerg og Larvik. Det er ikke hver dag en danske får dratt ut på sjøen, eller sole seg i skjærgården. Det har ikke vært den varmeste sommeren her nede på Sørlandet. Gradene i vannet tilsier det samme, men bading måtte til. De tre kristiansanderne Kikki, Mona og Terje hoppet gladelig ut i vannet. Det var ikke mange av ”utlendingene” som turte å bade. Men nederlenderen Annick gikk frem som et forbilde i håp om flere badenymfer. Det sa stopp med nederlenderen. Kroaten var ikke like begeistret for den lette brisen, og skulle absolutt ikke bade. Hun holdt seg på land med både bukse og genser godt pakket rundt seg. De andre var fornøyd med sol og spradet rundt i bikini.

Fra venste: Jessy, Marta, Sanne, Susann Iren Hall, Annick, Lynn og Karin Weigelt. Foto: Privat.
Fra venstre: Jessy, Marta, Sanne, Susann Iren Hall, Annick, Lynn og Karin Weigelt. Foto: Privat.

Etter bading ble det grillings på fjellet. Her hadde alle tatt med sin egen mat, de fleste pølser og lett grillmat. Nordlendingen har vært på tur før, og vet å pakke niste. Hun satt for det meste rundt grillen og fikset gourmetmat.

For å bruke én muskel denne dagen hadde de eldste damene laget quiz. Med blant annet gåter, naturvitenskap og musikkrelaterte spørsmål var ikke alt like lett å svare på. For å kunne svare riktig på alle spørsmålene skulle vi ønske at vi hadde like mange år med erfaringer som de eldste. Selv med to yngre damer på laget vant Mathilde, Mona og Jorunn. Premien var heder og ære.

Takk og lov for at vi kom oss helskinnet over havet. Kapteinen Terje, som påstår at han har båtlappen, fikk noen komplikasjoner ved fortøyningen. Vi jentene kom oss trygt på land, etter å ha hoppet fra båten. Det er uvisst om Terje klarte å fortøye, er han ennå ute til havs?