Fra v. Kristiansand Danseklubbs Helene Au, Ingeborg R. Stokke, Mali Ane Olavsen og Camilla Fredriksen. Alle foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Tre pallplasser til Kristiansand Danseklubb i Lørenskog

Malin Ane Olavsen og Helene Au klinket til med topplasseringer i helgas freestyle/discojazz sommercup.

Det var sju freestyle-dansere fra Kristiansand Danseklubb som deltok i denne siste konkurransen før sommeren, fra rekrutt til elitenivå.

dans
Helene Au og Nina Marie Gyberg.

Som alltid var det god stemning og full trøkk på dansegulvet. Det var også ekstra hyggelig med flere gode resultater og jentene var veldig fornøyd med avslutningen på sesongen.

Helene Au tok 1. plass i rekrutt og rykket opp til «litt øvet» nivå i singel freestyle 12-14 år. Hun ble litt overrasket, men aller mest veldig glad, sammen med trener Nina Marie.

I freestyle singel mesternivå ble det tre pokaler. Mali Ane Olavsen tok en flott 2. plass, Camilla Fredriksen 5.plass og Ingeborg R. Stokke 7.plass.

I slowdance tok Mali Ane Olavsen en strålende 1. plass i 16-18 års klassen og rykker nå opp til Champ nivå i fra neste sesong. Hun jublet, men synes samtidig at det er litt spennende å begynne og konkurrere på et nivå høyere.

Fra v. Camilla Fredriksen og Mali Ane Olavsen , slowdance.
Fra v. Camilla Fredriksen og Mali Ane Olavsen , slowdance.

Camilla Fredriksen fikk en flott 6.plass. Det var hun veldig fornøyd med siden hun akkurat er kommet opp i mesternivå i slowdance denne sesongen.

Nina Marie Gyberg fikk 7. plass i singel freestyle på Champ nivå i under 18 års klassen. I slowdance ble det 9. plass i Eliteklassen.

Hun sier dette motiverer til trening videre, og etter en periode med skade og begrenset trening så er hun fornøyd med avslutningen på sesongen.

Nå blir det ulike treningscamper for danserne i sommer og det ser de veldig frem til. Mye trening og sosialt.