Sonja Drangsholt (nr. 55) spilte hele kampen for Chicago Force i helgens oppgjør mot Michigan Mayhem. Foto: Preston Tewell.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Sonja Drangsholt fikk bestemannspris i debutkamp

Sonja Drangsholt spilte hele kampen på defensive line i forsvar. Foto: Preston Tewell
En konsentrert Sonja. Foto: Preston Tewell.
Sonja gjør det hun liker best, nemlig å takle. Foto: Preston Tewell.
Sonja i tøft klyngespill. Foto: Preston Tewell.
Sonja jakter på en motspiller. Foto: Preston Tewell.
Klar for ny duell! Foto: Preston Tewell.
Chicago Force sin serieåpning i helgen var også lagets 100. seier som lag siden oppstart i 2003. Foto: Preston Tewell.
Etter kampen ble Sonja kåret til MVP ( Most valuable player) i forsvar. Foto: Preston Tewell.

Kristiansanderen Sonja Drangsholt (19) fikk en knalldebut da hennes nye klubb Chicago Force vant hele 63-0 i helgens match i den amerikanske WFA-ligaen. 

Seieren over Michigan Mayhem gikk inn i rekken som nummer 100 i Force sin totale merittliste (100 seirer og 21 tap).  Dette var Sonjas debutkamp etter at hun nylig BLE KLAR FOR KLUBBEN, og hun spilte hele kampen på «defensive line», da Chicago Force hadde størst behov der. Dette passet Sonja fint, da hun valgte å lære seg mer om D line-posisjonen på dametreningsleir i Gøteborg siste helgen i mars hos det svenske forbundet, sammen med 20 andre spillere fra Norge.

Rapport fra daglig leder Linda Bache hos Chicago Force:

– Vi vant kampen lørdag 63-0 og Sonja spilte veldig bra. Våre trenere besluttet å få henne involvert med en gang på den defensive linjen. Vi forklarte hva vi ønsket fra henne og forberedte henne så godt vi kunne i løpet av kort tid . Hun var aggressiv og veldig aktiv . Til syvende og sist ledet hun laget i tacklinger (med åtte), så valget falt på henne til banens beste forsvarspiller (MVP, most valuable player).