Sørlandshesten Red Shankly R.S. galopperte på oppløpet, men reddet likevel seieren på Forus sammen med sin trener og kusk Geir Mikkelsen. Foto: Roger Svalsrød/hesteguiden.com.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Sørlandshesten ga spillerne hjerteklapp

Geir Mikkelsen hadde kontroll på løpet sammen med favoritten Red Shankly R.S. i utgangen av den siste svingen på Forus. Så kom galoppen for sørlandshesten.

Red Shankly R.S., eid av andelslaget 2 Fulle Menn Racing AB bestående av blant annet sørlendingene Vemund Hansen, Eirik Øie og Michael Taanevig, var gjort til dagens største favoritt under ettermiddagstravet på Forus torsdag.

Til 14 kroner igjen for en satset tier stormet den tre år gamle vallaken til tet, og rundt den siste svingen satt kusk og trener Geir Mikkelsen mest og kikket på konkurrentene fra sulkysetet.

Så, akkurat i det Red Shankly R.S. kom ut av den siste svingen og tok fatt på oppløpet, galopperte megafavoritten i tet.

– Mange spillere fikk hjertet i halsen nå, påpekte TV-kanalen Rikstoto Direktes ekspert Anders Mikkelborg om opptrinnet.

Sørlandshesten fant imidlertid kjapt tilbake til rett gangart og berget seieren på 1.16,6a/1600 meter. Dette var hestens andre seier i det niende forsøket.