Daniel Omedal Olsen langer ut et spark mot søsteren Lene på trening. Foto: Silje Marie Gifford.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Søskenpar får tøff europeisk motstand

Neste helg reiser søskenparet Lene og Daniel Nomedal Olsen til German Open i Gelsenkirchen for å konkurrere i JuJutsu Fighting for aspiranter (U18).

Dette stevnet første helga i oktober vil bli deres første, store internasjonale mesterskap hvor det er meget høy kvalitet på utøverne. Kjartan R. Gifford reiser med som coach fra Kristiansand Ju Jutsu Klubb.

Nasjonalt er det dessverre ikke mer enn to-tre turneringer i året og våre utøvere er derfor avhengig av internasjonal deltagelse for å bli gode, og på sikt, å delta i VM.

Lene og Daniel trener også karate og judo, som er en viktig del av jujutsu konkurranser, og har gjort gode prestasjoner når de har deltatt på konkurranser her også.

KJJK arrangerer årets NM i jujutsu 24.10.15 på Idda Arena på Grim kl 10.

Vi håper på bra deltakelse etter noen år med lite interesse. Det er gratis inngang.

Og for første gang i et NM vil det i tillegg til DUO og Fighting også konkurreres i NeWaza som er en form for Braziliansk JiuJitsu med tilnærmet like regler

Kjartan er den første som har en internasjonal dommerlisens i NeWaza. Han holdt et kurs i februar i Oslo i samarbeid med kampsportforbundet og Margaret ”Magga” Knutson Aase hvor vi lisensierte nasjonalt 11 nye dommere.