Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Spennende sesong for Adrian Hilde

16 dager på Mallorca med NTG Lillehammer.
16 dager på Mallorca med NTG Lillehammer.

– Jeg er i rute, sier Adrian. Trening og tester viser at syklisten fra Søgne er meget godt forberedt til sesongen 2014. Det er terrengsykling som har prioritet 1, men Adrian er åpen for å kjøre landeveisritt. I fjor var han på pallen i norgescup landevei og hadde en imponerende sesong. Pallen ble det også i juniorenes Birkebeiner på terreng. I år tar han steget opp i seniorklassen. Der venter langt tøffere motstand.

Adrian har valgt NTG Lillehammer som skole fram til våren. Han forblir i KCK-drakta. I disse dager nyter han livet som omtrentlig proffsyklist. Lange og harde sykkelturer på Mallorca. Noe skolearbeid blir de, men det er sykkel og trening som har fokus.

– Og ikke minst herlig å komme seg bort fra regn og slaps, avslutter Adrian.