Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Spennende sidevognsklasse på speedwaystevne

De fleste er vant til å se sidevogner på langbane.  For de som husker noen tiår tilbake, var NMK Kristiansand godt representert i europeisk sidevognsrace, og hadde flere store stevner på Hortemo Travbane i Sogndalen.  Nå er sidevognssporten for full fart inn på de kortere speedwaybanene.

Under lørdagens 2. divisjonsstevne på Sørlandsparken stilte hele fire ekvipasjer.  Og det ble dobbelt Kongsberg, med Royne heia / Espen Fløtterud, foran Tommy Heia / Daniel Hauge. Sistnevnte er fra NMK Kristiansand, men var sidevognsslusk for anledningen. Både Bjørn M. Berg / Lars Kristian Topstad fra NMK Kristiansand og Jan Michael Berg / Tobias Bergmann (Oslo) fikk tekniske problemer utover i stevner, så de to Kongsberg-førerne utmerket seg gjennom hele stevnet.