Odd Arne Brekne ((t.v.) sammen med Vebjørn Berg og Ole-Kristian Bryhn (t.h) etter VM-gull og verdensrekord i Sør-Korea. Foto: Skyting.no.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Stas med nytt VM-gull!

I år som i fjor hadde jeg gleden av å vinne gull i militært VM for lag, og kunne nok en gang bidra til verdensrekord.

Vi er godt fornøyd med mandagens konkurranse her i Sør-Korea. Det startet bra på første etappe med ledelse. Jeg som nummer to ut på laget klarte å holde på ledelsen, og før sistemann gikk inn ledet vi med to poeng. Det ble spennende å følge med på siste mann, men vi vant til slutt med 11 poeng foran Østerrike. Vi fikk 1740 poeng, som er seks poeng bedre enn da vi satte verdensrekord for lag i fjor. På vårt lag satte Ole-Kristian Bryhn verdensrekord individuelt med 586 poeng. Vebjørn Berg prikket inn 578 poeng, mens jeg oppnådde 576 poeng.

Jeg er fornøyd med egen prestasjon, selv om poengsummen min ikke var helt topp. Det ble litt vanskelig vind mot slutten som jeg kom litt i utakt med. Alt i alt så smiler vi!

I dag i den individuelle konkurransen ble det 4.plass.  Jeg fikk samme poengsum som nummer 3, men ble rangert bak, dessverre.  Litt surt, men håper på revansj senere i uka.

Det er nye konkurranser torsdag og fredag. Lagkonkurranse torsdag, individuelt på fredag. Det er da 3*20 hurtig. En øvelse vi er favoritter til å vinne. Så da blir det spennende å se om vi innfrir!