Fløys Christoffer Myhre var banens ener i borteoppgjøret mot Bryne 2 lørdag. Fløy leder fortsatt sin avdeling i 3. divisjon suverent. Foto: Dagfinn Grastveit.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Sterk borteseier til Fløy

Christoffer Myhre var toneangivende da Fløy vant 2-0 borte over Bryne 2.

Nok en gang gikk våre gutter seirende ut av kamp i Norsk tipping-ligaen, den 14. av 17 spilte kamper. En meget bra prestasjon.

Det ble til slutt en meget fortjent seier etter å ha vunnet sjansestatistikken 9-3, og en meget god Bryne-keeper bidro til at sifrene ikke ble større.

Men som sist mot Start 2 hadde våre gutter svake perioder i kampen, der Bryne 2 kunne scoret. Denne gang var det en tjue minutters periode ut i andre omgang som var preget av lav intensitet, mange balltap og liten bevegelse.

Første omgang startet med Fløyinitiativ og bra energi i spillet. Allerede etter 8 minutter kombinerer våre gutter glimrende, og innlegget fra Dardan Dreshaj finner til slutt Christoffer Myhre som scoret sikkert. Samme Myhre bedrev nærmest en egen idrett i første omgang der han var regissøren av svært mye av det Fløy produserte offensivt. Flere ganger var våre gutter alene gjennom men var denne kampen ineffektive i avgjørende øyeblikk samtidig som Bryne-keeperen som sagt var meget bra.

Dardan scoret det andre i 72. min på en perfekt lobb over keeper.

Den suverene eneren på lørdagens Fløylag var som sagt Christoffer Myhre. Andreas Hoppestad utstråler ro helt bakerst og Sven Fredrik Stray var best i den bakre fireren.

Fløy:

25 Andreas Juvet Hoppestad
4 Sven Fredrik Stray
13 Johan Kvame Naglestad
15 Erlend Skagestad
17 Omar Markovic
8 Henrik Andersen
9 Henrik André Dahlum
16 John Olav Norheim Kaptein
11 Magnus Ask Mikkelsen
27 Christoffer Myhre
92 Dardan Dreshaj
Innbyttere: 1 Henrik Markussen
5 Martin Skaiå
6 Mathias Laudal
7 Vegar Landaas
10 Tony Hieu Vo
20 Pelle Sigurdsen
21 Torje Wichne