Idyllisk på Bjaavann Golfklubbs bane i Østre Ålefjærvei i Kristiansand. Alle foto: Bjaavann Golfklubb.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Bedriftsgolferne inntar Kristiansand

Årets NM i bedriftsgolf er tildelt Vest Agder Bedriftsidrettskrets og mesterskapet skal gjennomføres på Bjaavann Golfklubbs bane i Kristiansand 20. -21. august.

Arrangementskomiteen har jobbet hardt de siste månedene og nå er alle detaljer på plass og komiteens leder, daglig leder i kretsen og ivrig «mosjonsgolfer» Solveig Voldmo sier:

– Dette gleder vi oss veldig til, og vi vil takke næringslivet i byen for velvillighet og entusiasme rundt arrangementet. Arrangementet starter allerede fredag med mottakelse i Kristiansand Rådhus ved ordfører Harald Furre. Her blir det lett underholdning og servering.

Velkommen til Bjaavann. Drivingrangen er det første du kommer til etter avkjørsel på RV453.

Solveig skal selvsagt selv delta i mesterskapet og representere Bedriftsidrettskretsen.

Panorama fra klubbhuset. Green 7 til venstre, fairway 1 til høyre.
Panorama fra klubbhuset. Green 7 til venstre, fairway 1 til høyre.

Arrangementet er åpent for alle golfspillere som er medlem i registrerte bedriftsidrettslag og det gjennomføres individuell konkurranse på lørdagen og lagspill dagen etter. Det blir også tilrettelagt for trening på banen fredag 19.august.

Oversiktsbilde
Oversiktsbilde

– Vi håper riktig mange golfspillere fra det ganske land vil ta turen til Kristiansand og Bjaavann denne helgen og oppleve en av Norges flotteste baner. Vi er ikke ukjent med å arrangere norgesmesterskap og det legges ned tusenvis av dugnadstimer hvert år for å vedlikehold og videreutvikling banen. Vi er klare til å motta spillerne i august, sier en entusiastisk Terje Nilsen som er styreleder i golfklubben.

Nydelige forhold på hull 7
Nydelige forhold på hull 7

Også i 2010 arrangerte Vest Agder Bedriftsidrettskrets dette mesterskapet. Den gang ble golfbanen i Kvinesdal, Utsikten Golfpark, brukt.

Høststemning på hull 17
Høststemning på hull 17

– Påmeldingen holdes åpen så lenge det er ledige plasser, og stenges senest 1. august. Nå må regionens golfspillere kjenne sin besøkelsestid. Det er ingen grunn til å vente med å sikre seg plass i årets mesterskap, avslutter Voldmo.

Green 2 sett fra utslag. Hullet kalles lille Danmark og spilles over vannet
Green 2 sett fra utslag. Hullet kalles lille Danmark og spilles over vannet.
Bekken deler fairway på hull 18, banens vanskeligste hull.
Bekken deler fairway på hull 18, banens vanskeligste hull.
Green 1 i strålende forhold.
Green 1 i strålende forhold.
Hull 7 i strålende sol.
Hull 7 i strålende sol.
 Hole 1.
Hole 1.