Vigør innebandy G10 presterte meget godt i Drammen. Fra venstre: Eirik Hasaas, Dennis Haldorsen, Baste Andreassen, Nikolai Langfeldt, Henrik Heggland, Mikkel Odland, Even Aas Strai og Marius K. Andersen. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vigør innebandy imponerte i Tigers cup

Vigør innebandy leverte storspill i eliteturneringen for aldersbestemte lag i Drammen.

Fredag ettermiddag 11. mars reiste Vigør innebandy G10- og G12-lag til eliteturneringen Tigers cup i Drammen for å spille mot de aller beste aldersbestemte lagene i Norge. Det var en spent gjeng som satte turen østover da det var første gang man skulle bryne seg på motstand utenfor Agders fylkesgrenser.

G10 havnet i en tøff pulje med to NOR92 lag, Slevik og Tunet IBK, men vant til tross for dette samtlige fire kamper på lørdagen med en samlet målforskjell på 29–5 etter en fantastisk innsats og tilhørende spill. Dette ble virkelig lagt merke til på en positiv måte fra andre klubber, i tillegg var det gledelig at så godt som samtlige spillere kom på scoringslisten til tross for at man stilte med et lag bestående av 2005, 2006 og 2007 modeller.

G12 havnet i en meget tøff pulje med NOR92, Ull/Kisa og Tunet hvor de to sistnevnte lå på hhv. 3 og 4 plass i G12 serien i Akershus/Oslo regionen før turneringen startet. Men det begynte veldig bra med seier 2-1 mot NOR92 og 3-1 mot Tunet etter meget solid spill og innsats. I siste gruppekamp mot Ull/Kisa ble det dessverre et litt unødig 3-6 tap, men plassen i kvartfinalen i sluttspillet var uansett sikret!

Motstanderne i kvartfinalen på søndagen ble Sveiva-lederne av G12 serien i Akershus/Oslo-regionen, og det var en spent gjeng som stilte til kampstart. Men gutta tok utfordringen, tente på alle sylindre og vartet opp med et vanvittig tempo og innsats, og til pause hadde vi sjokkert både Sveiva og publikummet i hallen og ledet fullt fortjent 2-1 etter glitrende innebandyspill.

Dessverre holdt det ikke helt inn, de små marginene gikk i mot oss etter hvert som kreftene tok slutt, og det endte med et knepent 2-4 tap som vel så godt kunne endt med seier og semifinalespill. Selv om det var en tydelig skuffet gjeng som gikk av banen var det gøy å kunne motta motstanderens og publikums applaus og hyllest etter en fantastisk kampen – Vigør hadde virkelig satt Agder-regionen på innebandy kartet!