Jan Trygve Braaten sammen med svenske Emma Linneà Carlsson som co-pilot. Fotos: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Suste inn til EM-bronse

Jan Trygve Braaten i fra Tvedestrand kjørte inn til en 3. plass i lørdagens race og endte da på en 3. plass sammenlagt i EM Offshore 3C.

– En må jo være fornøyd med pallplass i EM, men helt fornøyd er jeg selvfølgelig ikke, sier Jan Trygve Braaten og legger til:

– Båten fungere bra og propellvalget var riktig, men dette var kanskje ikke forholdene som hverken jeg eller båten liker best. Jeg hang godt med ut i starten, men plasserte meg fort på en stabil tredjeplass som jeg beholdt inn til mål.

image2

Braaten hadde med seg svenske Emma Linneà Carlsson som co-pilot. Både norgesmesterskap og nordisk mesterskap gjenstår før sesongen er ferdig for Team Braaten Offshore Racing.