Svein Enersen jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver i Agder politidistrikt. Han har tidligere jobbet som sportsleder i Fædrelandsvennen. Foto: Fædrelandsvennen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Svein Enersen ny Søgne-trener

Den tidligere eliteseriespilleren Svein Enersen (47) er ny hovedtrener for Søgnes 4. divisjonslag i fotball.

Enersen har tidligere trent flere aldersbestemte Søgne-lag. I år har han også fungert som spillerutvikler for klubben i en 15 prosent stilling. Han har tidligere spilt seniorfotball for IK Start, Bryne, Kongsvinger og Viking, og har dessuten flere gutte- og juniorlandskamper.
Med i Søgnes lederteamet har Enersen fått med seg hjelpetrener Raymond Johansen, materialforvalter Atle Thøger Øvland, medisinsk ansvarlig Tor Djuve og lagleder Jan Veikko Granroth. Bindeledd/støtte mellom styret og laget er Morten Sogn.

Per nå består A-laget av 20 spiller, som starter treningene for fullt 3. januar med fire ukentlige fotballøkter. I tillegg kommer individuell styrketrening. Oppsettet til serien, som starter 2. april, blir klart kommende uke.