Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Team Snartemo Rallysport er klar for «Fjelleventyret»

Etter brutt løp under siste NM-runde Finnskog Rally satser Team Snartemo på å gi hjemmehåpet Jan Egil Halland kamp til målflagget i helgens NM-runde.

Løpet kjøres på tradisjonrike veier oppe i fjellet øverst i Numedalen. Løpet arrangeres for 25 gang og har som vanlig start og mål i Rødberg sentrum.

Teamet har etter nedturen på Finnskogen jobbet godt med bilen for å finne ut av de elektriske problemene.

Feilen ble lokalisert, og vi håper nå problemene er løst slik at vi kan gi hjemmehåpet Jan Egil Halland (totalvinner av Numedalsrally 2014) kamp til målflagget utenfor Rødberg Hotell lørdag ettermiddag.

Teamet er i skrivende stund på vei oppover Numedalen på vei til Rødberg. En lang dag med gjennomkjøring og noteproduksjon ligger foran oss, før eventyret starter lørdag morgen kl 09.

Det skal kjøres åtte fartsetapper på tilsammen 108,57 km, med rosinen i pølsa (smådøla både oppover og nedover) før vinneren skal kåres. Med et fantastisk startfelt på 120 stk biler kommer dette til å bli en fartsfest for både team og publikum. Vi gleder oss i alle fall til siste vinterløp for sesongen.

Følg oss gjerne på Facebook ved å trykke HER

Resultater fra helgens NM runde får du ved å trykke HER

Resultater totalt i NM 2015 får du ved å trykke HER

Neste løp: Rally Sørland NM 4 (24 – 25.04.2015).