Fører Søren Snartemo fra NMK Konsmo (t.h.) og kartleser Arne-Ingar Stulen fra NMK Hadeland fra gleder seg til lørdagens sesongdebut med ny bil i Sigdal Rally Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Team Snartemo satser i ny bilklasse

Etter tre NM-gull og tre NM-sølv har vi byttet fra to- til firehjulsdrift.

Vi to i Team Snartemo Rallysport kan se tilbake på mye moro med M3’en de siste sju årene. Bilen har blitt god kjent i miljøet som den sorte AutoMester BMW’en.

Foto: Geir Andre Ånnestad/Gaphotography
Vi har hatt sju fine sesonger denne mattsorte BMW M3’en. Foto: Geir Andre Ånnestad/Gaphotography

Det var nå på tide å finne på noe annet. Trofaste samarbeidspartnere har gjort det mulig for oss å å gå opp en klasse. Vi har derfor gått til anskaffelse av en Mitsubishi Evo 6 Gr-A for 2017 sesongen. Dette er en bil som stiller i klassen for eldre 4wd-biler, med tidligere sjåfører som Pelle Erland og NM-vinner 2016, Jo Inge Bakken. Så det skal ikke stå på bilen hva gjelder ambisjonene.

Slik ser vår nye bil ut. Foto: Arne-Ingar Stulen
Slik ser vår nye bil ut, en Mitsubishi Evo 6 Gr-A. Foto: Arne-Ingar Stulen

Teamet har lite erfaring med 4wd, så det er med ydmykhet at sesongen drar i gang allerede førstkommende lørdag med Rally Sigdal.

Målet for første løp er å kjenne litt på hvilke krefter og potensial som finnes i bilen, samt å få så mange kilometer som mulig med fart. Resultatene får komme når de kommer.

Resultater fra helgens NM runde finner dere her

Resultater totalt i NM 2017 finner dere her

Les flere innlegg fra Team Snartemo her