Her er jeg i aksjon med Tekno Odin på Sørlandets travpark i et tidligere løp. Foto: Rune Stensland, Fædrelandsvennen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Tekno Odin med verdensrekordforsøk på Sørlandets travpark lørdag kl. 18.15!

På torsdagens trening testet jeg Tekno Odin uten sko på alle fire bena for første gang og han fikk opp en fart han aldri har klart før! Da bestemte jeg meg for å legge lista enda høyere, og nå vil nå prøve på verdensrekorden som er km/t 1.20,5 på voltestart og innehas av ”monsteret” Jærvsøfaks fra Sverige.

tekno
Det var veldig motiverende å se Tekno Odin så kjapp uten sko. Foto: Privat.

Det er en rekord som har stått i mange år, men nå er vi skikkelig klar for å utfordre den og vil til lørdag gi alt for å klare det hvis bane forholdene tillater det. Skulle det gå, vil det være et av karrièrens absolutte høydepunkter. At løpet går på hjemmebane, ser jeg på som sykt motiverende! Jeg håper at mange kommer for å fyre opp stemningen, det vil tenne oss ekstra og vi trenger alle som en ute på tråkka for å heie når løpet går! Så møt opp folkens og opplev rekordforsøket live, dere kan bli vitne til et historisk løp satt av en utøver i verdensklasse som har blitt trent på Sørlandet av en sørlending hele karrièren. Dette er et lokalt produkt som sprenger grenser og når mål mange ikke trodde var mulig…