Hakeeem Teland avsluttet en strålende sesong med åtte nye medaljer i helga. Dette bildet er tatt fra årets junior-VM. Foto: Norges Padleforbund.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fem gull til Teland i lagbåt-NM

Hakeem Teland sikret seg to gull i seniorklassen og tre gull i juniorklassen i helgas mesterskap.

18-åringen fra Høvåg var denne helgen ute i åtte starter i K2- og K4-båter i kajakk-NM i Tysvær. Han representerer bergensklubben Fana og sier seg meget godt fornøyd med mesterskapet.

Sammen med Magnus Iversen vant han gull i K2 200m i seniorklassen og de to samme guttene sammen med Harald Iversen og Daniel Sambu vant K4 200 i seniorklassen.

Hakeem vant i tillegg gull i K2 200m med Harald Iversen,  K2 500m  med Daniel Sambo, K2 1000m med Harald Iversen i juniorklassen.

Endelig hentet han sølv i K4 1000m senior, K2 500m senior og K4 500m senior. Dermed kan han se tilbake på en eventyrlig god sesong med ni norske mesterskapsgull, hvorav to seniorgull, fem gull i nordisk juniormesterskap, bronse i VM junior i K1 200m og to femteplasser i K1 200m og K2 500m.

Nå er kajakksesongen over og Hakeem har allerede begynt trening i bassenget for å svømme for Agders eliteklubb Team Sør i slutten av november.

Ifølge Hakeem var landslagstrener Morten Ivarsen meget godt fornøyd med både Hakeem og selvsagt sine to sønner Harald og Magnus,  som satt i flere av gullbåtene med Hakeem.