Simen Aanonsen (t.v.) og Vegard Somdal signerte tirsdag proffkontrakt med FK Jerv. Foto: FK Jerv.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Tenåringer har signert proffkontrakt med Jerv

Simen Aanonsen (16) og Vegard Somdal (17) har signert proffkontrakt som A-lagsspillere i FK Jerv.

Simen Aanonsen (16) har spilt med Vikings G16 lag i nasjonal serie, men har siden sommeren hatt fullt fokus i moderklubben Jerv. Trener Arne Sandstø trekker frem Simen som en fremtidig midtbanegeneral i Jerv – en meget klok spiller med gode ferdigheter og vinnerskalle. Til tross for at han bare er 16 år.

Vegard Somdal (17) har allerede fått sine første minutter med A-lagsfotball i høst, noe som inspirerte unggutten. Han er en offensiv spiller med ekstremferdigheter på fart og rykk, god en mot en og er en ving/offensiv spiller med Sandstøs ønskede kvaliteter.

Begge spillerne er motiverte og klare for å være med å ta det neste steget som spillere i Jerv. Og ser frem til en treningshverdag med klubbens førstelag. Sandstø og co. har god tid med spillerne og vil bidra til at de tar stegene til å bli viktige spillere i det fremtidige Jervlaget. Det er lokale gutter som er vokst opp i klubben, og de føyer seg inn i rekken blant spillere som Kristoffer Tønnessen, Tobias Collett, Halvor Hovstad og Glenn Andersen.

Både Somdal og Aanonsen følger parallelt med fotballtreningene med A-laget, også et eget treningsprogram i samarbeid med Stamina Grimstad – for å styrke deres fysikk.

For Jerv som klubb er spillere fra egne rekker med de riktige egenskapene, potensialet og innstillingen viktig for klubbens videre vekst. Vi ønsker både Vegard og Simen velkommen opp i A-lagsstallen – og ønsker lykke til. Vi gleder oss til å følge utviklingen, og se dem i aksjon.