Arild Wiig-Fisketjøn (t.h.) vant finalen i Mercedes Cup i klassen G U16 etter seier over Fredrik Strandmyr (t.v.). Alle foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Imponerte i Sørlandets største tennisturnering

Denne duoen var blant nær 60 deltakere i Mercedes Cup i Kristiansand, som er Sørlandets største tennisturnering for barn og unge.

Nærmere 60 deltakere fra  Stavanger i vest til Oslo i øst var med på denne turneringen.

Carina Syrtveit (t.v.) og Maren Milla Tobiasson Reinemo fra JU14 og JU16.

Det ble spilt tennis i fire klasser hvorav de yngste var 8-9 år gamle og de eldste opp til 16 år gamle. To fulle dager med mer enn 100 kamper gjorde at det var fullt trøkk på anlegget, og stor aktivitet i kiosken, på banene og rundt omkring tennisklubben. Været viste seg lørdag fra sin aller beste side med årets varmeste dag og nærmest vindstille. Det ble spilt kamper lørdag fra kl 0900 til 2245, og igjen fra søndag, i kraftigere vind fra  kl 0900 til siste ball ble avgjort søndag kveld kl 1900.

Det har vært mange imponerende og talentfulle spillere i aksjon denne helgen, og flere av de tilreisende spillerne med større turneringserfaring enn våre egne, har vist oss hva som skal til. Det har likefullt vært utrolig moro å se flere av KTKs spillere i aksjon, og det er tydelig at vi er på gang og nærmer oss. For mange ga dette solid turneringserfaring som inspirerer til mer. Nå vet vi litt om hva som skal til, og bruker dette som inspirasjon til videre utvikling.

Oversiktsbilde over tennisanlegget utendørs på Lund i Kristiansand.

Klubben vil takke de mange deltakerne, foreldrene, frivillige, sponsorer og besøkende for stor innsats, fleksibilitet og tålmodighet, og ikke minst været som ga oss den perfekte rammen for årets turnering, den tredje i rekken.