Thelma Baatz Strandberg (i midten) sikret to gull på hjemmebane i Aquarama i helga. Til venstre: Helle Tuxen, til høyre: Lina Galaasen Lund. Foto. Ragnar Klami.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Thelma med to NM-gull på hjemmebane

Thelma Baatz Strandberg sikret gull både på en meter og i allround i helgas stup-NM i Kristiansand.

Fra arrangørklubben Kristiansand Stupeklubb var Thelma den eneste som stilte flere dager. Hun stupte bra i forhold til forventninger og tok med seg bra med medaljer. Thelma tok gull på en meter, sølv i tårnet og bronse på tre meter. Hun fikk dessuten gull i allroundkonkurransen. Det er alle forsøkene sammenlagt.

Thelma er nyoperert i bihulene og har bare kunne trent begrenset de siste tre ukene før stevnet. Utfordringen med bihulene har hun hatt i mange år, og i begynnelsen av februar bestemte man seg for å ta operasjonen. Nå er Thelma klar igjen til nye utfordringer og håper å reise til USA for å trene og gå på universitet. Da vil hun komme inn i et profesjonelt system, som vil kunne gi henne mange gode år fremover på høyt internasjonalt nivå.

Philip Sandve og Mikkel Bentzrud Rasch stupte tre meter på fredag for å få kjenne på hva NM senior var. De tok 6. og 7.plass. Etter det måtte de dra på en konfirmasjonsleir og kunne ikke stupe resten av mesterskapet.