Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Thomas Topstad (12) på fin 2.plass i Sørlandsparken

Om det ikke ble de store resultatene for de lokale heltene i seniorklassen, gikk det adskillig bedre i klassen for de yngste.  Førerne mellom 10 og 16 år kjører henholdsvis 85 eller 150 kubikk.  Og her ble det nesten innertier for 12 år gamle Thomas Topstad fra Kristiansand.  Han havnet på en fin andreplass bak Thorstein Pettersen fra Grenland.  Mens Iver Sveen fra Mjøsa Speedwayklubb besatte tredjeplassen.

Thomas Topstad  er forøvrig fetter av lørdagens stevneleder, og der var dermed god stemning i den lokale speedwayfamilien over fin andreplass, flott sommervær og et stevne uten uhell av noen slag.

Resultater Norgescup 85 ccm / 150 ccm (10-16 år)

1. Thorstein Pettersen (Grenland Speedway)

2. Thomas Topstad (NMK Kristiansand)

3. Iver Sveen (Mjøsa Speedwayklubb)