Jesper Daland (i hvitt på bildet t.v.) og Tobias Christensen (i Start-drakt på bildet til høyre) har tidligere spilt sammen i Vigør. Foto: Fædrelandsvennen
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Tidligere Vigør-spillere på landslaget

Jesper Daland og Tobias Christensen er tatt ut i troppen som reiser til La Manga i februar.

De to tidligere Vigør-spillerne Tobias Christensen og Jesper Daland er tatt ut i troppen til G17-landslaget som reiser til La Manga på firenasjonersturnering i perioden 7.-14. februar. Starts Mikal Ugland er også tatt ut i troppen som reiser til La Manga.

Christensen, som skrev proffkontrakt med Start i september 2016, har blant annet hatt flere treningsopphold hos både Aalborg og Fulham tidligere.

– Tobias er en veldig dedikert fotballspiller. Han er har veldig gode basisferdigheter og har et godt utviklet teknisk register, han er tøff både fysisk og mentalt, sier sportsjef i Vigør Ruben Kleiven om 16-åringen.

Christensen ble av Fædrelandsvennen tidligere i vinter rangert som nummer to på deres liste over Sørlandets største fotballtalenter. På den listen finner vi også Daland, som blir rangert som nummer seks.

Daland meldte sommeren 2016 overgang til Stabæk etter å ha vært i Vigør gjennom mange år. Han ble også på årsavslutningen i klubben kåret til årets guttespiller, og Kleiven hadde da følgende å si om Daland;

– Jesper er en utrolig treningsvillig og positiv gutt som i år har spilt for gutte-, junior- og seniorlaget før han dro til Stabæk i sommer. Han har vært på samtlige landslagsuttak siden han kom i «landslagsalderen» og det er ikke ofte Vigør har en slik spiller. Vi er utrolig stolte av Jesper.

Kampene spilles slik:

9.februar klokken 16.00: Norge – Sverige
11.februar klokken 16.00: Ungarn – Norge
13.februar klokken 16.00: Polen – Norge

Hele troppen ser du her:

Kristoffer Klaesson – Vålerenga
Enock Mawete – FC Midtjylland
Lars Kvarekvål – Stabæk
Andreas Uran – Molde
Emil Kalsaas – Fyllingsdalen
Fabian Rimestad – Fana
Erik Tobias Sandberg – Lillestrøm
Jesper Daland – Stabæk
Edvin Grevskott – Rosenborg
Robert Williams – Rosenborg
Erik Botheim – Rosenborg
Colin Rösler – Manchester City
Johan Hove – Sogndal
Mikael Ugland – Start
Tobias Christensen – Start
Halldor Stenevik – Brann
Håkon Evjen – Bodø/Glimt
Elias Flø – Hødd
Erling Braut Håland – Bryne
Jørgen Strand Larsen – Sarpsborg 08
Anders Waagan – Aalesund