Risørmannen Espen Ellefsen (t.v.) fra Prommens Piler ble lørdag Agder-kretsmester i dart etter 5-4-seier over kristiansanderen Walter Lau fra Wilhelm Tell. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Til topps etter sørlandsthriller

Det måtte avgjørende leg til for å utrope en kretsmester i dart. Espen Ellefsen vant 5-4 over Walter Lau.

Seks lag stilte til start med Victoria og Agder Krets som arrangør. Spennende ble det i semifinalene hvor WT’s førstelag beseiret Prommens piler og tok seg til finalen.

Det måtte et avgjørende leg til i den andre semifinalen hvor Svein Arne Hjelmeland dro i land seieren over Rune Frustøl og gutta fra Victoria. Finalen ble et spennende oppgjør mellom gutta fra WT. 9-7 til WT2 over WT1 hvor Rune Heggland satt den berømte spikeren og sikret seieren til WT’s andrelag. Gratulerer!

KM lag, resultater: 
1 WT 2 Hjelmis/Roy A/Rune H/ Arild
2 WT 1 Walter/Robin/Jan M/Rune S
3-4 Victoria
3-4 Prommens Piler
5-6 Arendal 2
5-6 Arendal 1

KM singel (23 deltakere)
I singelklassen ble det mange tette og jevne kamper. Semifinalene ble avgjort i avgjørende leg hvor Espen Ellefsen dro det lengste strået mot Victorias Rune Frustøl 4-3.

I den andre semien var det Walter Olav Lau som vant en jevn batalje mot Odd Jacobsen,med matchpiler imot seg. Men Walter var kald og satt avgjørende dobbel og tok seg til finalen.

I finalen så startet Espen med et glimrende leg på 12 piler. Han ledet 3-0 før Walter våknet. Det måtte avgjørende leg til for å utrope en kretsmester. Her var det Espen som var stødig og kunne sette den siste dobbelen og utrope seg som kretsmester i Agder 2017. Gratulerer!

KM singel, resultater: 
1. Espen Ellefsen. Prommens Piler
2. Walter Lau. WT
3-4. Rune Frustøl. Victoria
3-4. Odd Jacobsen. Prommens Piler
5-8. Jerry Johansen. Victoria
5-8. Ronny Kasin. Victoria
5-8. Stein Ivan Gorseth. Prommens Piler
5-8. Rune Heggland. WT
9-16. Svein A Hjelmeland. WT
9-16. Eirik Martinsen. Arendal
9-16. Robin Lundemo Eidet. WT
9-16. Frank Orre. Arendal
9-16. Roy Arne Albrigtsen. WT
9-16. Jan Martin Robertsen. WT
9-16. Jørgen Hillestad. Arendal
9-16. Rune Størseth. WT
17-23. Øyvind Jørgensen. Arendal
17-23. Eivind Karlsen. Arendal
17-23. Willfrid Kasin. Victoria
17-23. Roberth Kaspersen. Prommens Piler
17-23. Max Hugo Stenbråten. Victoria
17-23. Bjørn Arne Kristiansen. Arendal
17-23. Vidar Tønnessen. Arendal

Damene glimret med sitt fravær. Kun Willfrid Kasin som stilte til start og kan utrope seg som kretsmester for damer. Victoria og Agder Krets takker alle for oppmøte og et trivelig kretsmesterskap.