Asgeir Imenes (t.v.) og Pål Heia, begge KAK. som kjempet om seieren i RCN kl. 1 under 2,4. Heia vant. Foto: Cato Johansen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Til topps i Vårcrossen

Vårens første stevne ble en flott sportslig og publikumsmessig start på sesongen selv om det kolliderte med annet arrangement i Sørlandsparken og på Birkeland.

rug3
Her er juniorene Nikolay Rike Grønlund NMK Konsmo som vant foran Olav Breimyr Hansen fra NAF Froland og Aleksander Beisland fra KAK. Foto: Cato Johansen.

Alle fikk se flott bilsport og været holdt seg bra frem til finaler og premieutdeling.

Vi er meget godt fornøyd med gjennomføringen av arrangementet og med flere nye folk på flere funksjoner fungerte det meget bra.

Vi er takknemlig for alle som stilte opp for å få til arrangementet.

Ikke minst er veldig glad for alle de som stilte på dugnad I forkant av løpet og sørget for at banen og fasilitetene rundt, var i tipp topp stand til løpet.

Det ble mange spennende heat og dueller.

rug5
I herreklassen vant KAKs Jan Ola Kile foran Morten Lislevand NAF Indre Agder og Mikal Narvestad NMK Kvinesdal. Foto: Cato Johansen.

I senior bilcross tok KAK seieren da Jan Ola Kile gikk til topps foran Morten Lislevand fra NAF Motorsport Evje og Hornnes og Mikal Narvestad fra NMK Kvinesdal.

I damer bilcross, første løp av 4 I Romnes Cup vant KAK (Kristiansands Automobilklubb) ved Ingrid Rosland Jensen.

Hun vant foran June-Marie Tronstad fra NAF Froland og klubbvenninnen Thorunn-Elisabeth Ellevold.

I bilcross junior vant Nikolay Rike Grønlund fra NMK Konsmo foran Olav Breimyr Hansen fra NAF Froland og Aleksander Besiland fra KAK.

 

rug4
I dameklassen og vinner av første del av fire av Romnes Cup, Ingrid Rosland Jensen fra KAK, flankert av June-Marie Tronstad fra NAF Froland og lagvenninne Thorunn-Elisabeth Ellevold. Foto: Cato Johansen.

I RCN kl. 1 under 2,4 vant Pål Heia fra KAK foran Asgeir Imenes fra KAK.

1 RCN kl. 2 over 2,4 vant Tor Steinar Laudal fra NMK Konsmo

Ellers var det mange debutanter både i bilcross senior og i bilcross junior. HER KAN DU SE ALLE RESULTATENE.