Oleksandr Vysochenko (tv) og Vegar Landaas etter tirsdagens harde økt. Foto: Fløy
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

To forsterkninger til Fløy

Vegar Landaas og Oleksandr Vysochenko klare for 3. divisjonsklubben.

i er glade for å presentere to nye spillere som hver for seg representerer rutine og ungt talent.

Vegar (27) spilte i sin tid for Mandalskameratene før han ble hentet til selveste AS Monaco der han var i to sesonger. Etter dette var han innom Odd før turen gikk til Oslo for fysioterapistudier og spill for Skeid, Frigg og Ullern. Vegar har nå flyttet til Kristiansand og skal ha praksisperiode som fysioterapeut i Søgne.

Olek (19) har nylig flyttet til Andøya fra Kongsvinger med familen. I Kongsvinger var han tilknyttet utviklingsgruppen og har kamper for aldersbestemte lag samt for KIL 2 i 3. divisjon.

Vi ønsker begge to velkommen til Fløy IL.