Trialføreren Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Lillesand (17 år, i midten), her flankert av sine storebrødre Nils-Johan (19) til venstre og Jacob-Olaus (21) til høyre, hadde maks uttelling i helgas nordiske mesterskap. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

To gull i nordisk mesterskap

Jeg ble nordisk mester i junior-klassen og tok også gull sammen med det norske juniorlandslaget i lagkonkurransen.

Nordisk mesterskap i trial ble arrangert på Kråkerøy, Fredrikstad. Det var fint vær både lørdag og søndag. Lørdagen kjørte jeg bra og vant med 14 prikker til andreplassen. Mine storebrødre og lagkamerater i Grimstad Trialklubb, Jacob-Olaus og Nils-Johan, kjørte også godt, og endte henholdsvis på 7.- og 10. plass i seniorklassen.

Søndag kjørte jeg inn til gull med juniorlandslaget, og kjørte best av alle deltagerne i juniorsporet. Jacob-Olaus og Nils-Johan kjørte inn til en førsteplass i klasse åpen rød.

Nå ser vi fram til avsluttende norgescup i Oslo førstkommende helg.

Les flere innlegg av Jarand-Matias Vold Gunvaldsen her