Her er jeg i en tidligere konkurranse. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

To gull og fire nye norgesrekorder

Lørdag 6. juni 2015 var det ny runde med NM i enkeltøvelser i Valhalla Tvedestrand i regi av Knut Bjorvatn.

Øvelsene som stod på programmet denne dagen var Apollons axle, markløft med utstyr og Conan’s wheel.
Det var kommet en del folk og publikum til Valhalla og stemningen var som alltid god og hyggelig. Jeg veide inn på 70,5 kg med klær.

Jeg fikk en liten skade i hofta da jeg skulle begynne oppkjøringen til Conan’s wheel og var litt usikker på hvordan kroppen ville fungere  med relativt lite trening de siste ukene.
Så overraskelsen var stor da jeg i første øvelse satt ny personlig rekord og nye norgesrekorder både i under 70 kg og i åpen klasse med et løft på 84 kg.

Etter denne øvelsen var det markløft med utstyr som stod for tur. Jeg var litt usikker på hvordan hofta skulle føles, men den lagde ikke noe problemer for meg. Så jeg dro på det jeg kunne denne dagen, og avsluttet med 184 kg. Ny personlig rekord og nye norgesrekorder i under 70 kg og i åpen klasse.

Med disse løftene takket jeg for meg, og stod over Conan’s wheel, som forøvrig ble vunnet av Gry Anita Opdal der hun gikk en kvartrunde med 321 kg.