Feiring med pokaler etter sesongslutt. Til venstre Magnus Larsen, spillernes spiller 2016. Til høyre Vidar Mjåvatn, årets spiller 2016. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Tobienborg feiret sin fjerde strake tittel

For fjerde år på rad vant Tobienborg kretsmesterskapet i old boys-klassen.

Tittelen i M34-klassen ble feiret med stil på sesongavslutningsfesten 18. november. Old boys-serien på Agder har flere interessante lokaloppgjør, og i år var det kun lag fra Kristiansand som var med. Det i seg selv førte til morsomme kamper mellom Donn, Vigør,Tigerberget, Just og Tobienborg.

Generelt er det en god tone i kampene, mye humor og god stemning, og lite klaging på dommeren. Guttene som spiller er med fordi fotball er gøy, og vi gleder oss til kampene. Å trene fotball utenom kampene er det ikke alle som har så mye tid til. Tobienborg old boys er et godt kollektiv som jobber hardt i hver kamp. Vi har det veldig gøy sammen, og vi elsker fotball, selv om det knirker i noen ledd her og der.

Vi håper på mye moro sesongen 2017, gjerne med enda flere lag med i serien!

I år ble det 11 seirer av 12 mulige i årets serie. Tabellen ser du her

For Tobienborg old boys, Inge Møretrø, trener/lagleder

Les også: Her er årets aldersbestemte kretsmestere i Agder