Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Topplasseringer til skatere fra Kristiansand

Fem skatere fra Kristiansand imponerte med pallplasseringer i X-mas jam 2014 i Trondheim.

Guttene bruker mye tid på brett for å bli gode og de viser hvor enkelt de synes det er å fly gjennom lufta! Høst og vinter er Vision Skatepark bosted for alle disse guttene.
I X-mas jam i Trikkehallen i Trondheim sist helg beholdt Daniel Pedersen tittelen fra i fjor og vant for andre gang på rad Junior Street. Mye rå skating fra denne unge mannen fra Flekkerøy. Petter Brunvatne gjorde en fantastisk jobb og kom på pallen i både Jr. Street og Jr. Bowl. Vår yngste skater på podiet, Jonas Carlsson (12), har utmerket seg tidlig i skatemiljøet. I seniorklassen var Fredrik Tangerud og Thomas Thorkildsen på pallen. De tar alltid skating til kanten og begge fikk en fantastisk 3. plass i henholdsvis Senior Street og Bowl og havnet på pallen med noen av de aller beste skaterne i Norge.

Vi er stolte av alle våre gutter!

Street senior
1. Kevin Bækkel
2. Gard Hvaara
3. Fredrik Tangerud (17 år), Kristiansand

Street junior
1. Daniel Pedersen (14 år), Kristiansand
2. Petter Brunvatne (14 år), Kristiansand
3. Nicolai Hjelde

Bowl jam junior
1. Heitor Da Silva
2. Jonas Carlsson (12 år), Kristiansand
3. Petter Brunvatne (14 år), Kristiansand

Bowl jam senior
1. Kevin Bækkel
2. Bjarne Tjøtta
3. Thomas Thorkildsen (18 år), Kristiansand