Disse sju KTF-utøverne hevdet seg meget godt i helgas konkurranse. Fra venstre: Vilde Føreland, Isak Berg, Sarah Bakke, Amanda Kvame, Joakim Enes, Kareen Alon, Julie Trygstad. Bak: Trener Henrik Moum. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Bronse til Kristiansand-turnere i uoffisielt NM

Kristiansands Turnforening klinket til med tredje- og fjerdeplass i Buskerudtrampetten, Norges største rekruttkonkurranse.

KTF-turnerne viste hva Sørlandet hadde å by på da de stilte opp i konkurranse i helgen for utøvere mellom 11 og 13 år. Lørdag skulle de ut i tumbling, og KTF endte på en 4. plass av 70 deltagende lag med karakteren 12.300.

Søndag skulle troppen ut i konkurranse kl 08.24, og selv om dette var veldig tidlig klarte de seg veldig bra og hoppet inn til en 3. plass og karakteren 13.000.

Se video her: 

Buskerudtrampetten kan regnes som et uoffisielt NM for rekrutter der alle lag fra hele Norge deltar. Kristiansands Turnforening (KTF) har de siste tre årene alltid hatt en pallplassering. Det lover godt for rekrutteringen til junior.

Foreldre og gymnaster var veldig fornøyd og KTF drar hjem med en god opplevelse, både i konkurransehallen og utenfor.