Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Unge sørlandsturnere på treningssamling i Kristiansand

70 gymnaster i alderen 11-13 år og fra hele Sørlandet hadde en formidabel samling hvor de fikk lært masse nytt og stiftet nye vennskap.

Dette er tredje helg på rad hvor Turnforeningen er i sving. Helgen 16-17. april var det helt fullt i turnhallen med gymnaster fra Mandal-, Søgne-, Vennesla-, Froland- og Kristiansands Turnforening.

Hovedpoenget med samlingen er å få samlet Sørlandet noe mer da idretten turn ikke er like stor som fotball og håndball for eksempel. Man ser også at gymnaster faller fra etter de har fylt 12-13 år, og samlingen hjelper for å skaffe en liten gnist slik at de fortsetter.

28.-29. mai vil KTF holde samling for aspiranter i alderen 8-10 år, vi håper på en like vellykket samling.

Video fra samlingen:

For flere bilder og videoer kan man følge KTF på Instagram, @ktfturn