Kjempestemning etter endt idrettsskole. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Unisont jubelbrøl for Idrettsskolen

De 120 deltakerne var i ekstase etter å ha gjennomført en rekke aktiviteter på BDO Idrettsskolen på Evje.

Sjekk video fra avslutningsdagen torsdag:

Da var eventyret over for denne gang. Etter en actionfylt dag onsdag med Rafting og tur i Klatreskogen, var det torsdag tilbake til litt mer tradisjonelle idretter.

Avslutningsdagen vartet fotballgruppa opp med fotballskole og mini turnering, Hoppgruppa sendte barna ned K10 bakken med plast fra Granåsen og Evje Bowling stilte sine lokaler til disposisjon.

Hopping i Trollbakken

DSC03317   DSC03297

Fotball på den flotte kunstgressbanen

DSC03218   DSC03181

Bowling

DSC03327

Dette er gjengen som har passet på barna gjennom hele uka, det var 120 deltagere som ble delt inn i 4 gruppa av 30 barn. Hver gruppe hadde 3 ungdommer som faddere, ungdommen gjorde en strålende jobb og har fått en liten heltestatus blant barna.

DSC03394

Vi avslutter i år med dette flotte bilder fra Trollbakken.

DSC03277

Flere bilder kan du se HER