Våg J14: Bak fra venstre: Arlinda Bajgora, Celine Vestberg, Stine Alida Wahlin Hansen, Emma Pettersen, Iselin Glomset, Ina Andresen og Margrethe Ødegaard Johnsen. Foran fra venstre: Elise Kai Ting Teo Haneberg, Maja Zakariassen Larsen, Isabell Espinoza Lystad, Sofie Ruud, Mathilde Ødegaard Johnsen, Ane Andresen og Tuva Langdal Lian. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Våg ble kretsmester på ny

For andre år på rad ble denne 2003/04-årgangen i Våg kretsmester i fotball.

Før kampstart i nest siste runde ble det klart at jentene fra Våg FK kunne juble for nok en triumf. Det er andre gang på rad at disse spillerne blir kretsmester i Agder. Målforskjell i serien er foreløpig på 49-8, som viser at dette både er et skikkelig angrepslag og meget solide i forsvar. Våg J14 er en gruppe på 25 spillere fordelt på to lag, et i 1.divisjon og et i 2.divisjon. Begge lag ligger på toppen av tabellen.

Det har vært en fantastisk sesong så langt, med seier i Nørhalne Cup og tredjeplass i Sør Cup. Vi trenere bøyer oss i støvet for mentaliteten og innsatsen som jentene viser gang på gang. De er en herlig gjeng med vinnerskaller!