Utøverne fra Vågsbygd leverte meget gode prestasjoner i Nygårdshallen i helga. Bak fra venstre: Olai Jybe Skivik, Didirik Mangseth, Marius F. Haugedal, Yves Eik, Amalie Jansen, Amalie Uleberg, Christina Bråthen, Ronny Berglihn Reinerthsen, Olav Ødegaard, Martin Verås, Rolf Jarnes, Wilko Jansen, Ahmadzai Khan og Terje Årdal. Foran fra venstre: Sindre Dagsvik, Storm Jybe Skivik, Julie Fjukstad, Lea Hauge, Henrik Mangseth, Marte Lundal, Zel Guhl Khan, Sander Sletten, Jon Søvik, Yalda Vakili og Michelle Tat. Foto: June Solsvik.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Storeslem til Vågsbygd Karate Klubb

Utøvere fra Vågsbygd vant alle klassene i helgas SKAN-mesterskap i Søgne.

Lørdag 11. februar gikk årets SKAN-mesterskap av stabelen i Søgne. Arrangør i år var KK Sør. Over 130 deltakere hadde funnet veien til Nygårdshallen. Første delen av dagen gikk til barn under 12 år. De fikk prøve seg på kata, stekkamp og lett touch.

På et slikt stevne får barna innblikk i hvordan det er å gå konkurranse. De er utrolig tøffe som våger å stille seg på matta helt alene og vise hva de kan. Mange fikk vist seg fram og gjorde en super jobb. Premie til alle etterpå.

Alle barna som deltok fikk medalje.
Alle barna som deltok fikk medalje. Foto: June Solsvik.

Utpå dagen var det de noe eldre sin tur. Ungdommene fra Vågsbygd viste seg fra sin beste side og vant gull i alle klassene. Beste kvinnelige og mannlige utøver kom også fra Vågsbygd, nemlig Marte Lundal og Henrik Mangseth.

Det er første gang dette skjer på et Shorin Ryu-mesterskap. Det viser at klubben jobber godt i alle ledd. Utøverne som konkurrerer reiser mye på stevner både i Norge og utlandet. Slikt blir det resultater av. Så får vi se om det blir gode plasseringer på Ishøj om ei uke, og NM i mars.