Vågsbygd Turn aspiranter og rekrutter: Fra venstre: Fredrikke T. Andersen, Halldis Thorsen, Karianne Ourom, Dina Ingebretsen, Malin Sørstrand, Eline M. Christensen, Sunniva L. Trelsgård, Lillie Sofie Dahl, Christina L, Trelsgård og Thea Elisabeth Rødland. Alle foto på siden: Pål Christensen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vågsbygdturnere markerte seg i Regionspokalen

Disse ti turnerne viste fram sine ferdigheter i helgas stevne i Tønsberg.

Søndag 18. juni arrangerte Nøtterøy Idrettsforening, som fyller 100 år dette året, Regionspokalen i apparatturn for jenter i aspirant- og rekruttklassen. Stevnet samlet turnere fra Agderfylkene, Telemark og Vestfold.

Vågsbygd Turn stilte med 10 deltakere i årsklassene 9 til 12 år. Også denne gangen fikk de unge turnerne vist sine gode turnegenskaper foran et entusiastisk publikum i den nye turnhallen i Tønsberg. De deltok i apparatene bom, hopp, skranke og frittstående.

De yngste jentene blir ikke rangert etter karakterer, men de ble allikevel bedømt og fikk tilbakemelding fra dommerne i hvert av apparatene. Her var det mange gode prestasjoner og stor turnglede blant gymnastene. Alle fikk her sin velfortjente deltakerpremie.

For årsklassene 11 og 12 år blir den enkelte bedømt ut fra vanskelighetsgrad og utførelsen i hvert apparat. I 11-årsklassen var det knallsterk deltakelse. Her imponerte Christina Linnebo Trelsgård stort med gjennomføringen av sine apparater. Hun gjennomførte stevnets beste frittståendeprogram og konkurransens beste apparatpoengsum.Det var kun et fall i bom gjorde at hun ikke gikk helt til topps i stevnet.

– Jeg er meget godt fornøyd med jentenes fremgang og innsats i helgen, sier en tydelig stolt trener Varerijs Savins i Vågsbygd Turn.

En stor takk til Nøtterøy Turn som gjennomførte et prikkfritt arrangement. Slike konkurranser gir fantastiske opplevelser med turnglede og sosialt samvær for utøvere, trenere og foreldre.