Vinnerlaget Få det på, bak fra venstre: Mathias Myhre Madsen, Jusup Shakbiev, Tobias Christensen og Mikael Ugland. Foran fra venstre: Daniel Goa Utgård og Fredrik Repstad.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vant årets siste futsalturnering

Anført av kaptein Daniel Goa Utgård vant denne gjengen en spennende finale i Gimlehallen.

Søndag 18. desember var det klart for en ny turnering i Kristiansand Indoor.

Etter flere gode kamper på parketten i gruppespillet og innledende sluttspillkamper var det tilslutt klart for finale mellom laget Få det på og Albbos. Det ble en fin finale med sjanser, mål, diverse kunstner og god stemningen. Selv om Albbos hang godt med var det Få det på som trakk det lengste strået og vant tilslutt 3-2.

– Det var sinnssykt moro i dag, uttalte guttene som endelig kunne løfte bøtta etter å ha deltatt i flere turneringer med forskjellige lag.

Vi gratulerer med seieren, og ønsker alle lagene tilbake til Gimlehallen 8. januar 2017 for neste turnering hvor vi også håper det er nok lag til å holde egen Sofaliga-turnering i tillegg!

Honnør må forøvrig gis til Sofaliga-laget FC Mødre som prøvde seg i Nivå 1-turneringen denne helgen, og karret seg helt til semifinalen. Fremover vil laget satse i Nivå 1 da de er vurdert for gode til Sofaligaen. Se video nedenfor av FC Mødre som briljerer på parketten.

Finale
Albbos Få det på 2-3
Semifinale
Volvo240 Albbos 2-4
FåDetPå FC Mødre 2-1

Se alle resultater fra turneringen her:

Resultater Kristiansand Indoor 18.desember 2016

Maratontabellen:

Nr Lag Poeng
1 Volvo240 15
2 Blaker IL 12
3 Snublepupp 12

Se hele Maratontabellen her: Maratontabellen Kristiansand Indoor 2016/2017

Neste turnering spilles 08.januar. Meld på laget ditt her:

Påmelding Nivå 1 Kristiansand Indoor 08.januar 2017

Påmelding Sofaligaen Kristiansand Indoor 08.januar 2017

Se video av turneringens kanskje fineste mål, scoret av Sindre Osestad: